Ana içeriğe atla

Okula Hazırlık Amaçlı Resim Kursu..


Resim Kursu İzmir

Perla Sanat’ın yep yeni gerçek anlamlı ve detaylı resim dersleri sayesinde öncelikle; güzel sanatlar resim bölümüne hazırlık,  gsf yetenek sınavlarına hazırlık, iç mimarlık ya da endüstriyel tasarım hazırlık, grafik tasarımı, seramik bölümleri, tekstil bölümleri, animasyon, sahne dekoru, eğitim fakültesi resim öğretmenliği sınavlarına hazırlık fırsatlarını asla kaçırmayın!

GSF Hazırlık Resim Derslerini İçeriği Nasıldır? 

Resim Teknik ve hazırlığa yönelik resim derslerinde başlıca şu alt konular işlenmektedir: 

GSF Hazırlık Figür Dersleri:
İnsan iskelet sistemi, kas yapıları (kadın, erkek, çocuk) canlı model çalışmaları ve imgesel figüratif kompozisyon çalışmalar şeklinde devam eder... 
GSF Hazırlık Anatomi Dersleri:
Kadın, erkek, çocuk anatomisi ve bunların Kas Yapıları, portre (göz, kaş, burun, ağız, kulak parça çalışmaları), el, ayak, beden parça anatomi çalışmaları, hayvan anatomisi çalışmaları şeklinde devam ederek imgesel konularla bütünleşir...
GSF Hazırlık Perspektif Dersleri:
Cisimlerin 3 boyutlu anlatımlarını perspektif metodları kullanarak öğretmek, iç mekan uygulamalarında oran – orantı ölçülendirme mobilya ve yerleşim kurallarını öğretmek, dış mekanda doğa, mekan, insan perspektifini öğreterek imgesel konulara destek vermektedir. Başlıca genel yetenek sınavları, Endüstriyel Tasarım, İç mimarlık gibi bölümlerin sınavlarına hazırlanmak için kesinlikle alınması gereken bir derstir.
GSF Hazırlık Obje Dersleri:
Her türlü cisimlerin geometrik alt yapıları, ton değerleri, almış oldukları ışığa göre gölge şekilleri ve perspektifi, kompozisyon dengesi, leke dengesi gibi resmin sağlam alt yapısını oluşturmayı sağlayarak bakarak ve  imgesel konulara destek verilir.
Hobi Amaçlı Resim Dersi ile GSF Teknik Resim Hazırlık Kursunun Ne Farkı Vardır? 
Öncelikle resim teknik hazırlık eğitimi şu branşlarda eğitim veren kurumların yetenek sınavlarına hazırlanmayı amaç edinerek özenle hazırlanmış bir müfredat kapsar:
- Güzel Sanatlar Fakülteleri Resim Bölümleri Hazırlık
- Eğitim Fakülteleri Resim Öğretmenliği Bölümlerine Hazırlık
- Mimarlık Fakülteleri İç Mimarlık Bölümlerine Hazırlık
- Ek olarak endüstriyel tasarım, grafik tasarım, seramik, tekstil, animasyon, sahne dekor vb. alanlarda resim hazırlık kurslarıdır.
Eğer amacınız İzmir'de GSF resim bölümlerine hazırlık yapmak ise ya da İzmir'de hobi amaçlı resim kursu bulmak ise hiç durmadan aşağıdaki bağlantımızı okuyun:

Resim Kursu İzmir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Resim Kursu İzmir - Resim Çeşitleri Nelerdir? Resim Kursu İzmir öğrencilerimiz için bugun resin çeşitleri nelerdir başlıca resim çeşitlerinin farkları nasıl olur bu konuları paylaşmak istiyoruz. Resim Çeşitlerini şu şekilde sıralayabilirz: 1. Portre Resim 2. Natürmort Resim 3. Figür Resim 4. Bina içi resmi - Enteriyör Resim 5. Soyut Resim Şimdi gelin Portre resim ile başlayalım: Portre resim dendiğinde ilk söylenebilecek şey bir kişinin yüz ve baş karakterini ifade eden resimler olarak isimlendirilebilir.. Portre resimleri kişinin baş - göğüs hizasına kadar hatta daha da ileri giderek dize kadar hizalanabilir.. Portre resim yapan bir ressamın dikkat etmesi gereken nokta modelin duruşunu ve ışığı iyi ayarlamaktır. Örnek verecek olursak modelin tam cephesinden perspektif alan portreler modeli tanıtmayı sağlar. Buna karşın bu portre resimler simetrik ve hareketsiz olarak görülürler. Aynı şekilde profilden yapılan portreler de hareketsizdir. Tanıtım yeteneği kısıtlıdır bu t

Çocuklar Resim Yapsın Diye Varız!

İzmir'de Resim Kursu Arayanlar için Misyonumuz: Çocuklar Resim Yapsın Diye Varız! Resimcileeeerrr merhabaaa :))) (Şaka).. Herkese merhaba sevgili resime gönül veren arkadaşlar:) Bugun farklı bir konudan bahsedip biraz teknik ayrıntıların dışına çıkarak farklı boyutlarda resim derslerimize katılmanız için geçerli nedenlerden bahsedip, asıl amacı çocuğuna İzmir'de resim kursu arayan evebeynler için elde bulunan iyi bir kaynak niteliğinde blog yazısı oluşturmak! Evet baştan da dediğimiz gibi, sloganımız "çocuğunuz resim yapsın diye biz varız!" diyoruz ve başlıyoruz! Arkadaşlar, amacınız bir yetişkin olarak güzel sanatlar fakülteleri vb. bölümlerin giriş sınavlarına hazırlanmak vs. değilse, ya da bir yetişkin olarak hayattan sıkılıp yağlı boya, sulu boya ya da karakalem tekniklerimi boş zamanlarımda geliştireyim diyorsanız bu tamamiyle farklı bir başlıkta değinilecek bir konudur! Burada amacımız masum küçük bir yavrunuz var, ve bu küçük çocuğunuza İzmir'de ara